Op 24 juni is de afsluitende bijeenkomst van het Burgerberaad G1000Helvoirt. We starten om 9.30 uur en sluiten rond 16.00 uur af met een hapje en drankje.

Ik wil graag komen kijken kan dat?
Zeker! Je kunt gewoon binnenlopen. Zodra het schema bekend is zullen we dat op de website plaatsen. Wil je de hele dag komen? Meld je dan hier aan.

Wat kun je verwachten op 24 juni? 
Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. We starten de dag samen om 9.30 uur. Daarna presenteren de werkplaatsen een voor een hun voorstellen aan alle deelnemers en zullen zij vragen uit de zaal beantwoorden. Dit duurt tot 13.30 uur, met tussendoor voldoende pauzes en een verzorgde lunch.

Om 14.00 uur start de zitting van de Burgerraad. Dit duurt tot ongeveer 16.00 uur, waarna we afronden met een hapje en drankje. 

De beslispunten worden een voor een ter stemming gebracht. Alle beslispunten die worden aangenomen vormen samen het Burgerakkoord. Dit wordt vervolgens aangeboden aan alle partners.

 

Let op: Was jij op 10 mei bij de Burgertop van het Burgerberaad G1000Helvoirt? Dan rekenen we op jouw komst! Je hoeft je niet nog een keer aan te melden. Jij hebt stemrecht tijdens de zitting van de Burgerraad.